Recycleren van IT- & kantoormateriaal

Als professionele verwerker van documenten biedt Archives-Conseil u ook een veilige vernietiging en recyclage van IT-materiaal aan.

Welk IT-materiaal recycleren we?


In functie van uw behoeften en materiaal, bieden wij u de de ideale oplossing voor uw IT-en kantoormateriaal aan. Archives-Conseil specialiseert zich in het recycleren van IT-materiaal enerzijds en kantoormateriaal anderszijds. 


Onder IT-materiaal vallen zaken zoals harde schijven, schermen, printers, desktops, en meer. Maar ook kleinere items zoals accessoires met USB-aansluiting, webcams, klavieren, computermuizen, joysticks, gamepads, USB-sticks, CD-rom drives, E-readers, iPads, tablets, CD-roms, DVD's, GSM's en smartphones, hubs, switchports, routers, modems en kabels.

Welk kantoormateriaal recycleren we?


Onder kantoormateriaal verstaan wij dan weer kantooritems zoals bureaustoelen, bureau's, metalen archiefkasten en andere zaken die u in uw kantoor heeft staan. Wij verwerken ook verschillende soorten materialen: hout, plastiek, laminaat, en meer.


Kortom u bent bij Archives-Conseil aan het juiste adres voor:

  • Recyclage van IT-materiaal: harde schijven, schermen, printers, enz.
  • Recyclage en vernietiging van metalen kantoormateriaal: meubelen, enz.
  • Recyclage van kantoormateriaal: hout, plastic, laminaat, enz

Contacteer ons voor een offerte op maat of voor al uw vragen in verband met recyclage of ophaling van uw kantoor- en computermateriaal.

Simon Conseil