Magazijnruimte te huur in de periferie van Brussel - Deelbaar 1500m² gelegen op de 4e verdieping van een gebouw met liften, parkeren en losplatform - Dichtbij ring van Brussel - Neem hier contact met ons op

Uw personeel verliest kostbare tijd met het zoeken en klasseren van de archieven

Vertrouw ons uw archieven toe. Onze specialisten bekommeren zich erover als ware professionals. Zo kunnen uw medewerkers zich toeleggen op wat ze echt goed kunnen.

Beroep: archivaris
Uw personeel houdt niet van klasseren? Logisch: vaak zijn uw medewerkers overgekwalificeerd en doorgaans niet voorbereid op deze taak. Onze medewerkers zijn daarentegen opgeleid en gespecialiseerd, zij zijn performant in archiveren tegen de laagste prijs.

Uw documenten blijven beschikbaar
Het feit dat uw archivering elders gebeurt, betekent niet dat u geen toegang hebt tot uw documentaire bronnen. U kunt uw archieven op elk moment raadplegen via fax of mail. En u bepaalt zelf de leveringstermijn van uw stukken: normaal of dringend.

Efficiënte archivering
Ieder zijn vak: onze methode voor archiveren verdient al 30 jaar haar sporen. Ze is eenvoudig, efficiënt en aangepast aan uw onderneming, wat u veel tijd bespaart bij het raadplegen.

Offerteaanvraag

Simon Conseil

Uw medewerkers verliezen kostbare tijd met het sorteren of zoeken van uw archieven